INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU 2023

Hola, famílies!!!

Des de la Comissió Casals de l’AFA, enguany de la mà del MEV, us presentem la proposta pel Casal d’Estiu 2023.

Del 26 de JUNY al 28 de JULIOL gaudirem d’un VIATGE PEL MULTIVERS 🚀

Les INSCRIPCIONS les podreu realitzar del 24 d’ABRIL al 12 de MAIG, accedint a APP del MEV des del Codi QR de la portada i seguint les instruccions que trobareu en el document adjunt, apartat “INSCRIPCIONS I PAGAMENT.”.

En aquest apartat trobareu un codi per poder accedir al formulari, així com les diferents quotes per famílies sòcies i no sòcies de l’AFA, i modalitat de pagament.

A més d’entrar tota la informació i documentació requerida, trobareu les instruccions i documentació necessàries per poder sol·licitar les beques que ofereix el MEV..

En cas dels infants amb necessitats educatives especials, ho heu d’indicar en les caselles corresponents i enviar la documentació al correu del casal com a tard l’1 de juny per tal de poder tramitar amb l’Ajuntament les ajudes pertinents dels vetlladors/es i personal de suport.

Recordem que les inscripcions, han de ser per setmana complerta(Excepte acollida i menjador, que poden ser esporàdics).

Pròximament us farem arribar informació per reunió informativa.

Us hi esperem!!

Comissió Casals AFA Escola Catalunya i Moviment d’Esplai del Vallès

Nota: Aquest estiu, es preveu que no es podran fer remullades ni un mal ús de l’aigua a causa de la gran sequera que estem patint.

Des de la Generalitat ja ens han comunicat que, ara per ara, no es podran fer aquest tipus d’activitats, si hi hagués algun canvi faríem les remullades i les activitats d’aigua com sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.