Ja podeu votar per les idees que més us agradin!!!

Dels 20 projectes presentats, aquests són els 10 que han estat acceptats pel Comitè de Valoració d’acord amb els criteris definits (tenir relació amb els efectes del COVID, beneficiar a una gran part de la comunitat educativa, tenir un cost d’entre 500 i 1000 euros, i un criteri complementari de no ser projectes ja planificats per al proper curs). Aquí teniu la informació sobre les propostes, perquè decidiu bé els vostres vots (cada persona podrà votar pels 3 projectes que més li agradin). Els projectes més votats s’aniran executant per ordre fins a esgotar el pressupost disponible (3000€), per la qual cosa podran executar-se 3 o més projectes, en funció del seu cost definitiu.
NO VOTEU EN AQUESTA WEB, ELS COMENTARIS NO QUEDARAN REGISTRATS COM A VOTS VÀLIDS!!!! . VOTA EN AQUEST FORMULARI!!!

(1). PARC INFANTIL:
Amb la COVID i l’assignació d’espais per a grups bombolla, no tots els grups tenen jocs a l’abast i no podem jugar. La proposta és construir un nou parc infantil que ens doni més oportunitats de poder jugar, divertir-nos i passar-ho bé. El joc ho cura tot!

(2). CONTES I LLIBRES SOBRE EL COVID:
Per tal d’estimular la comprensió i coneixement sobre aquest fet històric, proposo crear una secció específica a la biblioteca, amb llibres (àlbums il·lustrats, llibres de coneixements i històries de ficció, etc.) que permetin treballar l’experiència del confinament i entendre què és un virus i una pandèmia.

(3). UNA NOVA ENTRADA:
Es tracta d’obrir un altre espai d’entrada a l’escola, a la banda que dona a l’hort situat al pati d’Educació Infantil. Tot i que seria adreçat principalment a l’alumnat d’Educació Infantil, benficiaria a tota la comunitat educativa, perquè permetria reduir les aglomeracions en l’entrada de l’aparcament. Nota: Subjecte d’aprovació de l’ajuntament.

(4). LA NOSTRA CANÇÓ:
Entre tots els cicles i membres de la comunitat educativa farem una canço (lletra, música, etc.) i la gravarem a un estudi professional. Aquesta cançó ens aportara ànims, coratge i alegria davant les adversitats, així com hem fet front al COVID.

(5). INSTRUMENTS DE PERCUSSIÓ:
Ja que aquest any a la classe de música no es poden tocar instruments de vent degut a la Covid19, proposem comprar instruments de percussió per a tots els cicles, i així tenir l’oportunitat de continuar fent pràctica d’instruments.

(6). JOCS I JOGUINES PEL PATI:
A causa de les limitacions de la COVID, els grups bombolla no tenen suficients jocs i joguines per a divertir-se durant l’hora de l’esbarjo al pati. Proposem comprar jocs i joguines educatives per a tots els grups bombolla, perquè la COVID no limiti la diversió!

(7). EXPOSICIÓ DE BONS RECORDS:
L’objectiu d’aquesta proposta és transformar el record del confinament a través del diàleg i l’art, per re-mirar l’experiència del confinament en clau positiva. La proposta és que entre tots i totes creiem un museu virtual que ens ajudi a repensar el passat i a mirar el futur amb esperança.

(8). MESURADORS DE CO2:
Proposem comprar un mesurador de CO2 per tenir-lo a cada aula. Hem comprovat que el fet de tenir el mesurador ens ajuda a ser més conscients de la importància de la ventilació per prevenir els contagis del COVID i per a tenir un ambient més saludable en general.

(9). TALLERS GESTIÓ EMOCIONAL:
La COVID ens ha suposat experiències emocionals difícils, alhora que ens ha limitat les oportunitats de gestionar aquestes emocions (reducció d’activitats, contacte, etc.). Per això proposem que tots els cicles facin tallers d’art i/o expressió corporal que ens ajudin a gestionar millor les emocions.

(10). PÈRGOLA EXTERIOR:
La proposta és poder comptar amb un nou espai d’ombra al pati. Amb ell, es podran realitzar més activitats a l’aire lliure, la qual cosa redueix el risc de contagis de COVID, alhora que estimula l’aprenentatge i la diversió. Es pot complementar amb una tarima per a més comoditat.

ANIMEU ALS VOSTRES COMPANYS, COMPANYES I FAMÍLIA A VOTAR!!!! No més es pot votar 1 vegada.
Si s’identifica que una persona ha votat més d’una vegada, només es tindrà en compte l’últim vot realitzat.