Casal d’Estiu 2022 (les inscripcions obren el 13 de maig!!!)

Tornem a ser aquí, ja fa unes setmanes que estem preparant i deixant-ho tot a punt perquè els vostres nens i nenes puguin gaudir d’un Casal d’estiu extraordinari, tot seguint les condicions i restriccions que ara mateix presenten els protocols COVID. Els vostres fills/es podran gaudir d’un munt d’activitats variades lligades a l’eix d’ambientació “Una història imaginària…”, que es desenvoluparà al llarg de tot el casal.

Les inscripcions s’obriran oficialment a partir del 13 de maig, però us volem compartir la proposta que ha preparat LaTaca (sempre subjecte a canvis d’última hora en els pròxims dies en funció dels inscrits, les disposicions sanitàries o algun altre factor logístic.) perquè  dediqueu una estona a llegir aquests documents, i pugueu anar fent els plans de l’estiu!!

27 de juny al  29 de juliol
horari de 9:00 a 14:00 h

El dimecres 11  a les 19:00h, hi haurà una reunió virtual informativa per a resoldre dubtes. Ens podeu fer arribar els vostres dubtes a través del email: casals@afaescolacatalunya.cat, tant si assistireu com si no (gravarem la reunió).Us anirem recordant totes aquestes dates a través de les delegades, no heu de patir.

El casal es realitzarà des del 27 de juny al  29 de juliol, en horari regular de 9:00 a 14:00 h, amb un preu que pot variar entre 44 i 64 € per setmana, en funció del nombre de setmanes, si apunteu germans/es i si sou o no membres a l’AMPA.

També s’oferirà acollida matinal i servei de menjador opcionals, i amb un cost addicional que es pot consultar al dossier.

Com l’any passat s’ofereix l’oportunitat de participar en unes colònies de tancament (la 5a setmana) amb una duració de 3 nits (i amb un cost extra). Els infants que no hi participin, tindran l’opció de fer casal a l’escola durant aquests dies.

Tot i que l’evolució de la pandémia ens anima a ser optimistes, els serveis oferts, el programa setmanal, les activitats, les condicions i les mesures de seguretat, podran canviar-se en funció de les disposicions sanitàries que decideixin les autoritats competents.

Per això és molt important omplir la preinscripció entre el 13 de maig (no abans!!) i el 3 de juny, perquè això permetrà temps suficient per acabar de definir i adaptar tot abans de confirmar les inscripcions en ferm.

Salutacions cordials!